• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Keukentrends in 2024

Het jaar 2024 belooft spannende ontwikkelingen op het gebied van keukendesign en -functionaliteit. Laten we eens kijken naar enkele opkomende keukentrends in 2024 die je keuken naar een hoger niveau tillen.

 

1. Industriële invloeden als keukentrends in 2024

De industriële stijl blijft ook in 2024 een prominente rol spelen. Stoere materialen zoals beton en staal gecombineerd met warme accenten geven een eigentijdse uitstraling. Een stalen keuken achterwand past perfect bij deze trend, met zijn strakke vormgeving en moderne feel. Keukenglas biedt zowel glazen, aluminium als stalen achterwanden aan. De stalen achterwanden zijn magnetisch waardoor je de wand ook nog kunt personaliseren met handige keuken accessoires!

Trends keukens

 

2. Natuurlijke materialen en kleuren

In reactie op de technologische vooruitgang zoeken mensen ook naar verbinding met de natuur. Houten accenten en natuurlijke kleuren, vooral beige en wit tinten, worden populairder. Dit weerspiegelt zich ook in keuken achterwanden. Zo kun je kiezen uit veel verschillende soorten wit- en beige tinten, waardoor er altijd wel een kleur bijzit die jou aanspreekt!

Trends keukens

 

3. Personalisatie en zelfexpressie

Personalisatie staat centraal wat betreft de keukentrends in 2024. Mensen willen hun keuken uniek maken. Dit zien we terug in keuken achterwanden met gepersonaliseerde prints, van familiefoto’s tot favoriete kunstwerken. Bij Keukenglas kun je kiezen voor een achterwand met fotoprint. Zo kun je jouw keuken eigen maken en genieten van je zelf uitgekozen kunstwerk!

Trends in keuken 2024

 

4. Slimme technologie in de keuken

Slimme keukentoestellen worden de norm in 2024. Van koelkasten met ingebouwde schermen tot kookplaten die je met je smartphone kunt bedienen, de keuken wordt steeds geavanceerder. Hierbij hoort ook slimme verlichting en verwarmingssystemen die zorgen voor een efficiënte en aangename kookervaring.

Keukentrends 2024

 

Kortom, 2024 brengt een boeiende mix van technologie, natuurlijke elementen, flexibele ontwerpen en persoonlijke expressie naar keukens. Of je nu op zoek bent naar een futuristische keuken of juist terug wilt naar de basis, de keukentrends van 2024 bieden voor ieder wat wils.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een spatwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer spatwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Keukentrends in 2024