• Vrijblijvende offerte
 • Advies aan huis
 • Volledig gepersonaliseerd

Spatwand keuken gekleurd glas achter jouw fornuis?

Een gekleurde keuken spatwand van Keukenglas wordt gemaakt van gehard glas. Wij spuiten dit in de kleur die jij wenst en plaatsen het op de achterwand van jouw keuken. Met dergelijke glazen spatwand geeft Keukenglas je keuken meteen een unieke look. Het grote voordeel van onze spatwanden in glas is dat ze in alle kleuren geleverd kunnen worden (bijna 30.000 kleuren!). Hierdoor passen ze perfect bij de rest van je keuken en interieur. Omdat onze glazen spatwanden uit gehard glas vervaardigd worden zijn ze uitermate geschikt om achter ieder soort kookplaat te installeren (gas, keramisch, inductie). Bovendien worden de kopse kanten van onze glazen spatwanden in dezelfde kleur gespoten, waardoor ze mooi aansluiten op het aanrecht.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voordelen een gekleurde keuken spatwand

 • 30.000 kleuren mogelijk
 • Geschikt achter elk type kookplaat
 • Maatwerk tot 3.90m per glasplaat
 • Kleuradvies op locatie
 • 5 tot 6 weken levertijd

Gekleurde keuken spatwand soorten

Je kan kiezen uit twee soorten gekleurd glas:

1. Standaard Keukenglas. De glazen spatwanden die wij doorgaans gebruiken meten 90 cm x 75 cm en worden achter het kookgedeelte gebruikt als spatwand. Heel wat van onze klanten opteren echter voor een glazen achterwand op maat. Op deze manier kunnen ze niet alleen het deel achter de kookplaat bekleden met gekleurd glas, maar ook de rest van de keukenwand. Via [email protected] kun je deze bij ons bestellen.

2. Maatwerk Keukenglas. In de meeste gevallen leveren en plaatsen wij glazen spatwanden op maat. Dergelijke achterwand van glas is verkrijgbaar tot een lengte van 3.90 meter. Het is bovendien mogelijk om uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten te voorzien. Wil je weten wat een maatwerk keuken spatwand van glas kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Voorbeelden gekleurde spatplaat achter fornuis

Meer voorbeelden bekijken

De voordelen van een gekleurde keuken spatwand

 • Geschikt achter elk type kookplaat

  Geschikt achter elk type kookplaat

  Onze glazen keuken spatwanden worden gemaakt van gehard glas en zijn derhalve geschikt achter elk type kookplaat (gas, keramisch, inductie).
 • Volledig personaliseerbaar

  Volledig personaliseerbaar

  Geef je keuken een persoonlijk tintje! Onze keukenachterwanden bieden eindeloze creatieve mogelijkheden met elk gewenst motief of afbeelding, helemaal naar jouw wensen.
 • Hittebestendig

  Hittebestendig

  Onze gekleurde glazen keuken spatwanden zijn hitte bestendig tot een temperatuur van wel ca. 230 graden!
 • Zeer hygiënisch

  Zeer hygiënisch

  Zeg vaarwel tegen naden en voegen! Onze glazen keuken achterwanden zijn niet alleen eenvoudig te reinigen, maar bieden ook optimale bescherming voor je keukenwand.
 • Groot formaat

  Groot formaat

  Wij leveren gekleurde glazen keuken spatwanden tot een formaat van CA 3.90m.

Zo word jouw gekleurde glazen keuken spatwand realiteit!

Onze prijzen zijn standaard inclusief:

 • Inmeten (geen risico voor u)
 • Kleurbepaling op locatie
 • Plaatsing

Prijs van een keuken spatwand met gekleurd glas

Benieuwd naar de prijs van een glazen keuken spatwand met gekleurd glas? Elke prijsaanvraag voor een glazen keuken spatwand is uniek. Wat de precieze kosten zijn voor jouw achterwand is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Afmeting van de plaat en het aantal platen
 • Kleur of afbeelding
 • Aantal strekkende meters slijpwerk
 • Aantal stopcontacten
 • De ondergrond waar de plaat op verlijmd moet worden
 • Woonplaats van de klant
 • Eventuele overige bewerkingen
Prijsvoorbeelden bekijken

Veelgestelde vragen

Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn glazen plaat?

In welke kleur glas je je achterwand ook wilt: nagenoeg alle kleuren zijn mogelijk, tot wel 30.000 kleuren! RAL-kleuren, NCS-kleuren, alles is mogelijk!

 

De kleurkeuze is heel persoonlijk, al kiezen de meeste mensen voor wittinten. Het voordeel van een neutrale kleur is dat het een tijdloze uitstraling heeft, terwijl bijvoorbeeld een knalkleur een heel bijzonder effect in je keuken kan creëren! Wij zijn gespecialiseerd in kleurstyling en adviseren je graag over welke kleur glas het beste in je keuken past!

Kan ik de kleuren van te voren in het echt zien?

Ja, bij Keukenglas begrijpen we dat het belangrijk is om de kleuren van de glazen spatwand in het echt te kunnen zien. Daarom nemen we bij de inmeting kleurstalen mee zodat je de kleuren kunt bekijken en vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je de juiste kleur selecteert die perfect past bij je keukenstijl.

Kan ik kiezen voor een matte afwerking?

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een matte of glanzende afwerking. Een matte afwerking zorgt voor minder spiegeling. Daarnaast geeft het de keuken een stoerdere uitstraling dan glans.

Kan ik kiezen voor een afwerking met glans?

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een glanzende of matte afwerking. Een glanzende afwerking geeft een luxere uitstraling dan een matte afwerking. Het zorgt voor meer spiegeling.

Heeft keukenglas een Showroom?

Nee, keukenglas heeft geen showroom. Dit omdat uw eigen keuken de beste showroom is. We komen persoonlijk bij u langs met verschillende soorten stalen om zo de perfecte stijl met uw keuken te matchen!

Wat zijn de kosten van een glazen keuken achterwand met kleur?

De prijs van een gekleurde glazen spatwand voor de keuken is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, de gekozen kleur, uitsparingen voor stopcontacten en eventuele overige bewerkingen. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden wij aan om vrijblijvend een offerte aan te vragen via: https://www.keukenglas.be/offerte-aanvragen/ Je kunt ook onze prijsvoorbeelden op de website bekijken voor een inschatting: Prijs keuken spatwand

Wat is de levertijd van een glazen gekleurde spatwand?

De levertijd van een glazen spatwand is vanaf het moment van bestellen zo’n 5 à 6 weken.

Leveren jullie in heel Nederland en België?

Ja, Keukenglas levert keuken spatwanden in zowel Nederland als België.

Meer veelgestelde vragen