Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Erg goed 69 beoordelingen
8.2

RVS Keuken achterwand

Glas is ontzettend mooi in combinatie met een spatwand in roestvrij staal (rvs). Roestvrijstaal is al jaren een veel gebruikt materiaal in keukens. RVS ziet er goed uit, kan tegen hoge temperaturen en is bovendien ook duurzaam.

Spatwand in RVS combineren met glas

Een spatwand van rvs achter je kookvuur combineren met glas op de rest van de achterwand van je keuken levert een heel mooi resultaat op.

Het grote voordeel van deze manier van werken is dat het glas dan niet noodzakelijk gehard moet zijn, dit is immers enkel noodzakelijk als het onmiddellijk achter het fornuis geplaatst wordt. Een spatwand in rvs komt daardoor goedkoper uit dan een volledige achterwand in glas.

Het enige nadeel van een spatwand in rvs is dat het iets meer onderhoud nodig heeft. Je ziet op een rvs spatwand immers snel vlekken, die ook iets moeilijker af te kuisen zijn (vochtdruppels en vetvlekken). Met een schoonmaakproduct speciaal voor rvs kan je dit echter toch makkelijk poetsen. Je mag in ieder geval nooit schuurmiddelen of staalwol gebruiken om je rvs spatwand af te kuisen, aangezien dit krassen kan maken. Meer info over het onderhoud van rvs.

RVS spatwand op maat

Ja kan bij ons terecht voor een op maat gemaakte spatwand in rvs, gecombineerd met glas. Je vindt dus alles bij één en dezelfde leverancier! Voor meer informatie kan je contact opnemen of het offerteformulier invullen. (Graag vermelden dat het gaat om een spatwand in rvs).

RVS uitstraling op glas

Hou je van rvs, maar vind je rvs teveel onderhoud? Je kunt ook kiezen voor een glazen achterwand in een grijze metallic kleur die een rvs uitstraling heeft. Een glazen achterwand is veel makkelijker onderhoudsvriendelijker dan een rvs achterwand!

Terug naar FAQ

Vraag een offerte aan voor een glazen achtervand voor jouw keuken

Offerte aanvragen