Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Erg goed 69 beoordelingen
8.2

Keukenglas Dealers

Keukenglas werkt samen met verschillende keukenbedrijven in Nederland en Belgie. Bij deze verdelers van Keukenglas kan je onze glazen achterwanden ter plaatse bekijken.

Partners gezocht

Verkoop je zelf keukens, maar wil je je liever niet bezighouden met de uitvoering van de achterwanden? Wil je voor advies en opvolging graag terugvallen op een andere organisatie?

Keukenglas is op zoek naar partners die affiniteit hebben met glazen achterwanden voor keukens, maar zelf niet de afmetingen willen nemen en hiervoor de verantwoordelijkheid dragen. Misschien ben jij wel de partner waar wij naar op zoek zijn?

Keukenglas is een zelfstandig gevestigd bedrijf in Eindhoven (Nederland) , marktleider in hardglazen keukenachterwanden in Nederland en Belgie. Al jaren bieden wij een uitgebreid aanbod en onze expertise aan. Onze succesformule bestaat eruit dat wij zorgen dat zowel de particulier als de bemiddelende partner zich geen zorgen hoeven te maken over de te leveren achterwand. Wij leggen het contact met jouw klant, wij bespreken de offerte, gaan ter plaatse de juiste afmetingen opnemen, zorgen voor advies met betrekking tot de kleur en staan ook nog eens in voor de plaatsing en financiële afwikkeling! Keukenglas.nl begeleidt voor jou het hele traject, van A tot Z! Uiteindelijk hoef jij enkel te doen waarin je uitblinkt, het adviseren en verkopen van keukens.

Indien je interesse hebt kan je contact opnemen met Bart Bakers via 003140-3030900. Wij komen graag even bij jou langs om ons unieke concept uit te leggen.

Off-white keukenglas achterwand

Terug naar FAQ

Vraag een offerte aan voor een glazen achtervand voor jouw keuken

Offerte aanvragen