Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Erg goed 69 beoordelingen
8.2

Glazen keuken achterwand Woontips RTL4

Op 22 november 2014 en op 24 januari 2015 (herhaling) om 15.30 uur kon je kijken naar een aflevering van ‘Woontips’, een televisieprogramma op de Nederlandse zender RTL4 waarin er meer verteld werd over glazen spatwanden voor de keuken.

Glazen spatwanden in de keuken

Een spatwand van glas in de keuken is een trend die we de laatste jaren steeds vaker zien. Enerzijds kiezen mensen vaker voor een spatwand van glas omwille van praktische redenen. Anderzijds is een achterwand van glas ook gewoon erg mooi en geeft het je keuken die strakke en luxueuze uitstraling waarvan je al zo lang droomt.

Onze keukenachterwanden kunnen geleverd worden in alle kleuren en zijn daardoor uniek. Je kan de spatwand dus perfect aanpassen aan jouw interieur. Bovendien worden de randen van onze keukenachterwanden in dezelfde kleur gezet dan de achterwand, waardoor je een mooie aansluiting met het aanrecht krijgt. Al onze achterwanden voor de keuken zijn uiteraard bestand tegen hoge temperaturen, waardoor ze ook achter een hittebron, zoals het fornuis, gebruikt kunnen worden.

Tegenwoordig kan je bij Keukenglas niet enkel terecht voor glazen spatwanden in alle kleuren, maar ook voor glazen spatwanden met fotoprint en/of ingebouwde led verlichting.

Wat kost een achterwand van glas voor mijn keuken?

De prijs van je glazen achterwand hangt af van verschillende factoren. Je kan bij ons makkelijk en snel een offerte aanvragen. Je ontvangt binnen de twee werkdagen een op maat gemaakte offerte voor je glazen spatwand.

Je kan ons tijdens de kantooruren ook persoonlijk contacteren op het telefoonnummer 003140-3030900.

Terug naar FAQ

Vraag een offerte aan voor een glazen achtervand voor jouw keuken

Offerte aanvragen