Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Erg goed 99 beoordelingen
8.2

Aluminium keuken achterwand

Een aluminium achterwand voor in je keuken of badkamer is een zeer goed alternatief voor glas. Door de watervaste coating is deze super geschikt voor achter het fornuis, maar ook achter de spoelbak of zelfs in de douche.

In de meeste gevallen adviseren we de gehele wand te bekleden met aluminium (of glas), zodat schoonmaakstrepen op je geschilderde wand, voorkomen kunnen worden. Deze strepen ontstaan namelijk vrij snel, omdat de meeste mensen hun keuken schoon wensen te houden en regelmatig poetsen. De keuken is tenslotte ook een visitekaartje van je woning.
Ons aluminium is zeer goed schoon te houden en bestendig tegen hoge tempraturen (geen direct vlamcontact).
Aluminium is de ideale oplossing als je minder budget hebt of een achterwand wilt met een matte uitstraling.
Onze basic en premium zijn te voorzien van elke afbeelding of motief. Tevens is de vorm ook zelf te bepalen.
Wil je rust en een super matte hoogwaardige afwerking, dan is de excellent een aanrader! Deze is verkrijgbaar in 63 kleuren dus voor iedereen wat wils!

We helpen je graag om jouw keuken die exclusieve uitstraling te geven die hij verdient!

Basic

Basic heeft een dikte van 3 mm. De kern is PE (Polyethyleen, Type LDPE) en de aluminium toplaag is aan beide zijdes 0,3 mm dik. Het Basic plaatmateriaal wordt direct bedrukt met het ontwerp dat we speciaal voor jou kunnen maken, afgewerkt met een matte of glanzende blanke coating. Hierdoor wordt de keukenwand zeer duurzaam, bestand tegen hitte van het koken en goed schoon te maken. Dit materiaal is watervast en lichtgewicht.

Bekijk product

Premium

Premium is een uniek materiaal voor keuken achterwanden! Dit bestaat uit 2 mm dik, watervast en lichtgewicht aluminium, voorzien van een bijzondere coating.

Standaard heeft dit materiaal een prachtig glanzende finish, we kunnen het desgewenst ook in mat afwerken, dit heeft als voordeel dat je geen reflectie hebt van ramen en/of spotjes in je keuken. Dit materiaal is eveneens een uitstekend alternatief voor een glazen achterwand, daarnaast is het ook veel makkelijker om te monteren.

Bekijk product

Exellent

Dit is de topper als het gaat om een matte uitstraling. De meest gebruikte kleuren voor het interieur en wanden zitten in ons kleuren assortiment. Door deze volledig aluminium kern en het gebruik van een toplaag welke bestaat uit natuurlijke pigmenten, zijn onze exellent achtewanden bovendien 100% recyclebaar. Onze achterwanden zijn zeer duurzaam en hebben een lange levensduur.

Bekijk product

Vraag een offerte aan voor een glazen achtervand voor jouw keuken

Offerte aanvragen