Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Erg goed 51 beoordelingen
8.2

Contact

Keukenglas 

Park Forum 1029
5657 HJ Eindhoven
Tel: 003140-3030900
Email: info@keukenglas.be
Website: www.keukenglas.nl, www.keukenglas.ne

Offerte glazen keukenwand?

Je kan hier een vrijblijvende offerte voor jouw glazen keukenachterwand aanvragen.

Showroom en advies

Keukenglas heeft helaas geen showroom. Na akkoord op de offerte komen wij voor advies graag bij je langs met een kleurwaaier en samples. Iedere keuken is uniek en heeft een eigen lichtinval waardoor jouw keuken de beste showroom is.

Wil je toch graag een keer langskomen voor meer informatie, advies of wil je graag samples bekijken? Uiteraard ben je van harte welkom, echter vooraf wel graag even contacteren voor een afspraak op 003140-3030900.

Keukenglas werkt samen met een aantal keukendealers die beschikken over Keukenglas samples en/of wanden. Stuur ons even een mail via info@keukenglas.be om de lijst van verdelers op te vragen.

Wil jij ook verdeler worden van Keukenglas, neem dan contact op met Twan Thijssen op het nummer 003140-3030900.

Wie zijn wij?

Keukenglas is een zelfstandig gevestigd glasbedrijf in Eindhoven (Nederland). Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de glassector en bouwden doorheen de jaren heel wat expertise op. De laatste jaren zijn we ons meer en meer gaan specialiseren in glazen spatwanden. Als je ons graag eens aan het werk ziet kan je hier een filmpje bekijken van Keukenglas. Een tijdje geleden waren we ook te gast in het televisieprogramma ‘Woontips’ op de Nederlandse televisiezender RTL4.

Wij werken nauw samen met verschillende keukenbedrijven, maar ook als je elders een keuken kocht kan je bij ons terecht. Wij helpen je graag verder!

Overige glaswerkzaamheden

Wij zijn een bedrijf dat, naast glazen keukenwanden, ook glas voor badkamers verzorgt. Daarnaast verzorgen wij andere glaswerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Je kan op ons beroep doen voor het repareren, plaatsen en vervangen van allerlei soorten glas, zoals isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerend glas, gehard glas, gelaagd glas en spiegels.

Werkgebied Nederland

Wij leveren en plaatsen glazen wanden in keukens in heel Nederland.

Spatwanden België

Wij leveren en plaatsen ook glazen spatwanden in België, regio Vlaanderen.

Vraag een offerte aan voor een glazen achtervand voor jouw keuken

Offerte aanvragen