Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Erg goed 99 beoordelingen
8.2

Werkwijze

Wij begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar hoe wij precies werken. Hieronder geven we je daarom graag meer informatie over onze werkwijze: van het aanvragen van een offerte tot het plaatsen van de glazen spatwand in jouw keuken.

Aanvragen offerte glazen keukenwand

Uiteraard wil je graag vooraf weten hoeveel het kost als je bij Keukenglas een spatwand bestelt. Je kan hiervoor steeds vrijblijvend een offerte aanvragen.

Opmeten

Nadat jij ons de opdracht geeft komen wij ter plaatse de juiste afmetingen opnemen. Dit moet erg nauwkeurig gebeuren en je hoeft dit dan ook niet zelf te doen. We contacteren je steeds vooraf om een afspraak te maken. Om je te helpen bij je keuze brengen wij kleurstalen en glasmonsters mee. Je kan dan zelf zien welk type glas en welke kleur het beste passen in jouw keuken. Doorheen de jaren bouwden we heel wat ervaring op met betrekking tot kleurstyling. Indien je dit wilt adviseren wij je dan ook graag bij het kiezen van de juiste kleur voor je glazen achterwand.

Witte glazen achterwand

Levertijd glazen achterwand

Na het opnemen van de maten maken we een afspraak om de spatwand te komen plaatsen. Je mag rekenen op een levertijd van 5 tot 6 weken.

Plaatsing van de glazen spatwand in jouw keuken

Het is handig als je ervoor zorgt dat je aanrecht vrij is wanneer we langskomen om de glazen spatwand te plaatsen. Het demonteren van eventueel lijstwerk en kranen is in principe niet inbegrepen, maar wel mogelijk in overleg. De glasplaat zal door onze glaszetters op de ondergrond bevestigd worden met behulp van een zuurvrije lijm. Daarna kitten we alle aansluitingen op het werkblad netjes dicht. Het plaatsen van de glazen spatwand duurt hooguit 2 uur.

l-vormige keuken lichtblauw glas achterwand

Betaling spatwand

Na levering en montage van de spatwand kan je met je bankkaart betalen bij onze glaszetter.

Uw tevredenheid is veel waard voor ons

Het spreekt voor zich dat wij de kwaliteit van onze glazen spatwanden en de professionaliteit van onze medewerkers erg belangrijk vinden. Moest je toch niet helemaal tevreden zijn van onze diensten, dan horen we dit graag!

Vraag een offerte aan voor een glazen achtervand voor jouw keuken

Offerte aanvragen