Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Erg goed 99 beoordelingen
8.2

Premium

Premium is een uniek materiaal voor keuken achterwanden! Dit bestaat uit 2 mm dik, watervast en lichtgewicht aluminium, voorzien van een bijzondere coating.

Met speciale inkten kunnen we elk mogelijk beeld in deze coating overbrengen. Het ontwerp dat we voor je hebben gemaakt wordt volgens een gepatenteerd vacuüm procédé op een aluminium paneel aangebracht en dat gebeurt bij een temperatuur van ruim 200 graden Celcius. De Premium is daarom ook erg goed bestand tegen warmte van bijvoorbeeld het fornuis in je keuken. Standaard heeft dit materiaal een prachtig glanzende finish, we kunnen het desgewenst ook in mat afwerken, dit heeft als voordeel dat je geen reflectie hebt van ramen en/of spotjes in je keuken. Dit materiaal is eveneens een uitstekend alternatief voor een glazen achterwand, daarnaast is het ook veel makkelijker om te monteren.

We maken de wand helemaal op maat voor je, dit betekent dat we alle uitsneden voor hoogte verschillen van bovenkastjes of afzuigkap en de uitsparingen voor de stopcontacten voor je verzorgen. De maten moeten we dan wel heel precies weten of door ons in te laten meten. De ondergrond hoeft hiervoor niet volledig glad afgewerkt te zijn, het kan zelfs zo over (oude) tegels of spachtelputz aangebracht worden.

  • Afmetingen een Premium plaat is 400×145 cm. Omdat wij daar jouw achterwand uit gaan frezen, kan deze niet groter zijn dan maximaal 395 cm lang bij een hoogte van 140 cm.
  • Schoonmaken Je kunt de Premium plaat eenvoudig schoonmaken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken géén oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.
  • Brandveiligheid een Premium plaat is zelfdovend (flame spread classification class A, based on ASTM E84 methode).
  • Garantie op ons Premium materiaal geldt 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal.

Vraag een offerte aan voor een glazen achtervand voor jouw keuken

Offerte aanvragen